1. OMD
  2. Blog
  3. Branding is de lipstick van onze maatschappij
I Stock 981808424kopie

Branding is de lipstick van onze maatschappij

Al zo lang ik me kan heugen ben ik verliefd op visuele schoonheid. En dat is logisch. Schoonheid is de indicator van gezondheid, geluk en succes. De wegwijzer van de natuur naar verstandige keuzes. We willen allemaal een relatie aangaan met schoonheid. Het smaakt altijd naar meer.

I Stock 1157946861kopie

Maar het moet wel echt zijn

Wie niet authentiek en oprecht is, wie pretendeert iets anders te zijn en zich mooier voordoet valt onverbiddelijk door de mand. We prikken er direct doorheen. Niets is onaantrekkelijker dan onechtheid.

Fakekopie

Lipstick van onze maatschappij

En zo wil ik graag een sprongetje maken naar mijn vakgebied. Branding. Onwijs Mooie Dingen is mijn tool om de wereld om ons heen mooier te maken met goede branding. Goede branding ziet er fantastisch uit én is volstrekt authentiek.

Het laat zien hoe mooi jouw bedrijf is maar laat ook heel helder zien waar je in uitblinkt. Het schept de juiste verwachtingen. Je maakt het je ideale klant eenvoudig om voor jou te kiezen. Zonder dat je er eerst een salesmanager heen moet sturen.

Het is de aanjager van lange termijngroei, van trotse medewerkers en gelukkige klanten. En de lipstick van onze maatschappij. En daar doe ik het voor.

Prachtige branding
Frans van Noort

Kun je wel wat hulp bij jouw merk of marketing gebruiken? Of heb je een algemene vraag? Frans helpt je graag verder.

Kies onderwerp