1. OMD
  2. Blog
  3. Over Koffie, kranten en nieuwe merken:
Koffie klein3

Over koffie, kranten en nieuwe merken

Op een zonnige ochtend, terwijl ik genoot van een kop koffie en de krant las, viel mijn oog op een advertentie voor een nieuw product van een bekend merk. Het product was iets totaal anders dan wat ze normaal aanboden, en het herinnerde me eraan dat marketingteams vaak onzeker worden van de lancering van een nieuw merk buiten hun bestaande merk.

Logisch. Het lanceren van een nieuw merk gaat over nieuwe spelregels voor nieuwe marketing. En vraagt dus om andere expertise, andere competenties én een ander proces. In deze situatie kan een gespecialiseerd branding bureau het verschil maken.

de uitdaging van nieuwe merken

Interne marketingteams worden samengesteld om nieuwe marketing te maken met bestaande spelregels voor branding. Het lanceren van een nieuw merk vereist echter nieuwe brandingspelregels voor marketing. Dit vraagt om andere expertise, competenties en een ander proces. Hierdoor kan onzekerheid ontstaan bij het team en de marketingmanager over het vermogen om de nieuwe spelregels te implementeren. In deze situatie kan een gespecialiseerd branding bureau het verschil maken.

I Stock 1329213698

Het belang van expertise én plezier bij merkontwikkeling

We zorgen niet alleen voor expertise en zorgvuldige begeleiding bij merkontwikkeling en lancering, maar ook voor plezier en creativiteit tijdens het intaketraject. Door gebruik te maken van intuïtieve mind hacks en verassende opdrachten zorgen we ervoor dat het proces leuk en inspirerend is voor jou je team.

Met deze opdrachten stellen we jou en je team in staat om moeiteloos en spelenderwijs essentiele inzichten op tafel te krijgen die anders verborgen zouden zijn gebleven. Met deze kennis en inzichten op zak lanceren we jouw nieuwe merk op de best mogelijke manier.

IMG 7278 2

Samenwerken met passievolle professionals

Het inhuren van Onwijs Mooie Dingen is steevast een geweldige ervaring, omdat we beschikken over de expertise, de kennis en vaardigheden om het hele traject van merkontwikkeling en lancering succesvol te begeleiden. Door samen te werken met passievolle professionals die jouw visie begrijpen, realiseer je moeiteloos een succesvolle lancering van je nieuwe merk.

Frans

Nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen?