1. OMD
  2. Blog
  3. Profiteer voor jóuw branding van ónze investering van 10.000 uren

laat niets je groei in de weg staan

Je bent slim, gedreven, ambitieus en ondernemend. En kijk, met al die eigenschappen heb je een geweldig bedrijf uit de grond weten te stampen. In de tijd dat je daarmee bezig was, heb je veel bijgeleerd. Over je vak, over ondernemerschap. En waarschijnlijk ook over jezelf. Grote kans, dat je minimaal één ding ontdekt hebt: je kunt het niet allemaal zelf. Hoewel je heel veel dingen in de vingers en in de hand hebt, zijn er ook dingen die niet ‘voor jou’ zijn. Omdat je er geen tijd voor hebt, of onvoldoende aandacht. Of omdat anderen er gewoon beter in zijn.

OMD ceo3

Schrijver en journalist Malcolm Gladwell maakte bij het grote publiek de 10.000-urenregel bekend. Je wordt ergens goed in door er heel veel gerichte aandacht aan te geven. Maar 10.000 uren besteden aan alles wat je belangrijk vindt? Nee dus. Dat betekent dat je hier en daar toch wat moet overdragen.

Groei 2

Eén van die dingen is de ‘branding’ van je onderneming. Op een onderscheidende manier uitdrukking geven aan de identiteit van je bedrijf. Van wie je bent, waarom je doet wat je doet, en wát je doet. En daar een creatieve vertaling van maken waardoor je duurzaam herkenbaar wordt voor je doelgroepen.

Creatie

Klinkt misschien simpel, maar dat is het niet. Althans, niet als je er te weinig tijd voor neemt. Er geen aandacht voor hebt. Of … nou ja … het talent niet voor hebt. Uitbesteden dus. Aan mensen die er al heel veel vlieguren in gemaakt hebben.

IMG 1787 2

Die vlieguren hebben we bij OMD Branding. De kennis. En ja, ook wel het talent, als we een beetje onbescheiden zijn. Bovendien is het ons gelukt een zeer overzichtelijk en praktisch brandingproces te ontwikkelen, waarmee we in korte tijd boven tafel krijgen wat je drijfveren zijn, hoe dat voor je klanten zichtbaar wordt en wat hun dat oplevert. Daarmee gaat ons creatieve team aan de slag. Met als resultaat een merkidentiteit waarmee je hoge ogen gooit, grote stappen maakt – enfin, duurzaam een onderscheidende positie in jouw markt inneemt.

Frans

Profiteer voor jóuw branding van ónze investering van 10.000 uren. Bel of mail Frans van Noort en laat niets je groei in de weg staan.

Kies onderwerp