1. OMD
  2. Ons werk
  3. ASIG

ASIG

ASIG is een vastgoedinvesteerder met een zeer sterk netwerk in Amsterdam. Als gerenommeerd familiebedrijf volstond hun reputatie als betrouwbare partner en waren huisstijluitingen nauwelijks tot niet nodig. Doordat ze zich ook op de buitenlandse markt begeven ontstond te vraag naar een gezicht. De vraag aan ons: Help ons om onze identiteit vorm en inhoud te geven.

Uit liefde voor generaties

De drive van de oprichters is hun liefde voor hun familie en de ontwikkeling van generaties. Ze brengen veel tijd met elkaar door en vinden het erg belangrijk om goed voor elkaar te zorgen en naar elkaar om te zien. Daarom kiezen ze bewust voor gedegen lange termijn investeringen met een solide rendement.

Website
5
ASIG 1
6
4

Duurzaam, menselijk én zakelijk

De identiteit van duurzame belegger met oog voor zowel de menselijke waarden als voor profit vertaalden we naar een aansprekend kleurenpallet dat deze balans weerspiegelt. Het werd bewust geen zwaar corporate logo maar een bouwsel van transparante onderdelen waarvan de kruispunten elkaar raken en versterken. We vertaalden deze stijl naar een corporate film en een corporate brochure.

M Arloes vierkant

Kun je wel wat hulp bij jouw merk of marketing gebruiken of heb je een algemene vraag? Marloes helpt je graag verder.

Kies onderwerp