1. OMD
  2. Ons werk
  3. Boele & van Eesteren

Wie anders kijkt ziet meer

Boele & van Eesteren is een succesvolle ontwikkelende bouwer en onderdeel van VolkerWessels. Ze staan in de markt bekend om hun indrukwekkende, hoge en vaak complexe projecten. Toch bouwen ze net zo goed en snel 20 eengezinswoningen voor een woningcorporatie of particuliere belegger. De vraag aan ons: help ons met onze identiteit en positionering.

Boele en van Eesteren hoofdbeeld

Wie anders kijkt ziet meer

Boele wil de beste partner zijn voor de klant voor de ontwikkeling, bouw, renovatie en het onderhoud van een project. Daarbij kenmerkt hun manier van werken zich door de continue zoektocht naar betere, snellere en mooiere oplossingen. Het is hun drive om opdrachtgevers en zichzelf positief te verbazen en het hoogst haalbare te leveren. Daarom zijn ze goed in ‘anders kijken’. Want alleen als je anders kijkt en buiten de standaard sporen denkt, zie je meer. Meer mogelijkheden. Andere oplossingen. Zowel voor een kneiter van een toren als voor een rijtje huurwoningen. En dat is ‘typisch Boele’.

Webkopie

Trots versterkt

We hebben de visie vertaald naar een boek en een website. Het boek is bestemd voor medewerkers en relaties en verhaalt over een aantal spraakmakende projecten en brengt het werk in verschillende bouwdisciplines in beeld. Met veel aandacht voor de mensen, het proces en het eindresultaat. Iets om trots op te zijn! De website is zo ingericht dat de bezoeker een uitstekend beeld krijgt van de cultuur, de diversiteit en professionaliteit van Boele & van Eesteren.

Verzameling
Rosemarie Konijnenburg

Kun je wel wat hulp bij jouw merk of marketing gebruiken of heb je een algemene vraag? Rosemarie helpt je graag verder.

Kies onderwerp