1. OMD
  2. Ons werk
  3. For The People

For The People, maakt werken lichter

Toen Payroll talent – want zo heetten ze eerst – naar ons toekwam waren ze zich heel erg bewust dat hun naam niet paste bij hun dienstverlening. Want payrolling is de juridische manier waarop ze mensen in dienst hebben, maar ze herkennen zich totaal niet in het beeld wat de markt van een vaak zakelijke en afstandelijke payrol partij heeft. Juist het sociale belang en welzijn van hun klanten en hun medewerkers staat voorop. Ze zijn dan ook meer een externe HR-afdeling dan een leverancier van een financieel product. De vraag aan ons: breng onze kracht in kaart en zorg dat we een naam en stijl krijgen die echt bij ons past en waar we trots op zijn.

Logo band
Web mobilekopie

De zachte kant van de zaak

Een goede sfeer werkt beter weten ze uit ervaring. Daarom steken ze naast de financiële en juridische afhandeling juist veel tijd en energie in een goede begeleiding van zowel de ondernemer die met hen in zee gaat als in zijn of haar team. Ze zijn direct ter plaatse als er een escalatie dreigt te ontstaan en negen van de tien keer zijn ze die gewoon voor. Door de HR-taken van de ondernemer over te nemen, regelmatig op de werkvloer aanwezig te zijn, duidelijkheid te scheppen en zowel ondernemer als medewerkers met raad en daad terzijde te staan. Eigenlijk is hun purpose zo duidelijk als wat. Alles wat zij doen, doen zij ‘For the People’. Zodat werken leuk blijft en zowel de harde als de zachte kant van de zaak gecoverd is.

Lezen

Nieuwe naam, nieuwe website, nieuwe energie

We bedachten de nieuwe naam ‘For the People’ omdat dat helemaal recht doet aan wie ze zijn en wat ze drijft. Het ‘ik wens je veel personeel’ wordt met For the People lichter en leuker, vandaar de ballon in het logo. De nieuwe stijl bestaat uit pakkende grafische visuals van de doelgroepen waarvoor ze werken: de kleine tot middelgrote winkelier en de start-ups en scale-ups die voor een snelle groei afhankelijk zijn van het aantrekken en vooral behouden van schaars personeel. De nieuwe naam zorgt merkbaar voor meer trots, energie en ondernemerschap binnen de organisatie.

Presentatie toevoeging
Toepassing op kantoor klein
Frans van Noort

Kun je wel wat hulp bij jouw merk of marketing gebruiken of heb je een algemene vraag? Frans helpt je graag verder.

Kies onderwerp