1. OMD
  2. Ons werk
  3. Van der Hulst bouwbedrijf

Ontspanning beleef je

‘Woongeluk ontstaat niet, dat creëer je’. Dat is de overtuiging van Yvonne van der Hulst, directeur van Van der Hulst Bouwbedrijf. Van der Hulst is een familiebedrijf en koploper op het gebied van duurzaam bouwen en écht anders denken en doen.

Het bewijs: ze wonnen de Nationale Innovatie en Duurzaamheidsprijs Wonen, de KBB Award voor innovatiekracht, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen én de Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek.

En als er een prijs bestond voor het luisteren naar je klanten, dan wonnen ze die ook. Want bij Van der Hulst staan lokaal vakmanschap, betrouwbaarheid en bereikbaarheid bovenaan.

De vraag aan ons

Help ons om onze klantgerichte aanpak en ons groene hart te vertalen naar een campagne voor woningen in deelgebied Spoordijk binnen gebiedsontwikkeling Hooghkamer in Voorhout.

Van der hulst opzet 4
Blok

Ontladen en opladen

Van der Hulst regelt alles in hun woningen tot in de puntjes. Kopers hoeven zich dus nergens zorgen om te maken. Dit doen ze al jaren en met ontzettend veel plezier. Door de persoonlijke aanpak, de perfecte afwerking van de woningen en de keuze voor de locatie (landelijk, middenin de bollenstreek, vlakbij strand en stad) zorgt Van der Hulst met de woningen in Spoordijk voor de perfecte harmonie tussen ontspanning en energie opdoen. In Spoordijk woon je dan ook heerlijk buiten met ruimte voor ontladen en opladen! Alsof je 365 op vakantie bent.

1

Ontspanning beleef je

Dit vakantiegevoel en de belofte van het wonen in Spoordijk vertaalden we naar een brochure met pakkende beelden en een andere opzet dan veel standaard woonbrochures. Onder regie van OMD combineerden we vormgeving met pakkende fotografie Dirk van Egmond onder leiding van onze eigen Frans en teksten vol verbeelding geschreven door Fleur van Egmond samen met onze eigen Rosemarie. Een mooi traject en een fijne co-creatie!

Frans van Noort

Wil je weten hoe emotie-gedreven marketing jouw resultaten kan verhogen? Frans van Noort kan je er alles over vertellen. Neem hieronder contact op of laat je gegevens achter.

Rosemarie Konijnenburg

Kun je wel wat hulp bij jouw merk of marketing gebruiken of heb je een algemene vraag? Rosemarie helpt je graag verder.

Kies onderwerp