Branding

  1. OMD
  2. Services
  3. Branding

Branding

We bouwen merken die inspireren. Branding gaat over het uitdrukken van de persoonlijkheid en waarden van een bedrijf, het aanbrengen van onderscheid en het opbouwen van een consistente ervaring bij klanten waaruit zich duurzame relaties ontwikkelen.

Logo-ontwerp en merksystemen

We werken samen om het meest waarheidsgetrouwe, meeslepende en esthetisch aansprekende imago van jouw merk te creëren. Ondersteund door ijverig onderzoek en met behulp van alle noodzakelijke iteraties, verkennen we tal van mogelijkheden, totdat we tot een alomvattend en veelzijdig merksysteem komen waar jij en jouw doelgroepen het juiste onderbuikgevoel van krijgen.

Kunnen we je hierbij helpen?

Logodesign

Naamgeving en storytelling

Wat wil je zeggen en wat is de beste manier om het te vertellen? Taal definieert een merk evenzeer als esthetiek. We kunnen met je samenwerken om de perfecte verbale identiteit te ontwikkelen. Van het ‘benoemen’ van je bedrijf tot het ontwikkelen van een merkbelofte of brandstory. Met als doel het vinden en versterken van een authentieke, herkenbare stem voor je merk.

Kunnen we je hierbij helpen?

MARK Integrale aanbieding Pagina 24

Merkrichtlijnen

Consistentie drijft de kracht en integriteit van een merk. We maken je merk bulletproof door logo-specificaties en richtlijnen op te stellen voor typografie, kleur, iconografie, afbeeldingsstijl en gebruik, spelregels voor soundbranding, en meer. Dit zorgt dat iedereen jouw merkelementen correct en consistent kan toepassen.

Kunnen we je hierbij helpen?

Huisstijl

Marketing en merkmateriaal

Hoe raak je met je merk jouw klanten? Met advertenties of drukwerk? Via je producten? Via social media? We kunnen je helpen je ‘presence’ te vergroten en versterken door je merk te vertalen naar een oneindige reeks gedrukte digitale en videocampagnes die met je mee kunnen groeien en hun authenticiteit houden op groot aantal contactpunten.

Kunnen we je hierbij helpen?

Marketing

Ontwerp van de omgeving

Merken worden niet alleen gezien, ze worden ervaren. Naast het logo en de digitale aanwezigheid van een bedrijf moeten merken ook communiceren in de fysieke wereld. Wij ontwerpen displays, bewegwijzering en bewegwijzeringsystemen, binnen- en buitenarchitectuur die uw merk helpen functioneren in ruimtes van alle soorten en maten.

Kunnen we je hierbij helpen?

Ruimte kopiëren

Klanten

Klant Boskalis
Vu
ANWB
Hetbegintmettaal
ABN2

Klanten aan het woord

Lexdebruijn

We voelen ons supergoed geholpen. We zijn blij met het meedenken, de resultaten en het tempo waarmee de resultaten geboekt worden.

Lex de Bruijn
CEO bij Firaa

Ilse

Zij investeren in echt contact. Jij krijgt iets moois dat echt bij jou en je bedrijf past.

Ilse van Donkelaar
Ilse Verbindt

Sample

Een absolute aanrader! Uitermate professioneel en buitengewoon vriendelijk. Wij zijn heel blij met de samenwerking en het resultaat.

Vincent de Groot
Directeur bij ASIG