Digitaal

  1. OMD
  2. Services
  3. Digitaal

Digitaal

Navigeren door de verbonden wereld kan ingewikkeld zijn. We helpen de ruimte tussen gebruikers en de informatie die ze nodig hebben te overbruggen door intuïtieve, gebruiksvriendelijke interfaces te bouwen die op alle devices boeien, plezier geven en duidelijk communiceren.

Responsive webdesign en -ontwikkeling

Zorgvuldig creëren we uitgebreide digitale ervaringen die consistent en naadloos werken in alle browsers. Van desktopschermen tot mobiele telefoons en tablets, onze websites schalen en passen zich soepel aan op de steeds veranderende context van gebruikers van meerdere apparaten en interacties.

Kunnen we je hierbij helpen?

Responsive

Informatie-architectuur

Wij zijn toegewijde strategen en geloven dat doordachte informatiearchitectuur de basis legt voor een intuïtieve, efficiënte en effectieve digitale omgeving. We voeren een grondige audit uit van bestaande en verwachte inhoud, die we gebruiken om de meest logische en georganiseerde structuur voor je site in kaart te brengen.

Kunnen we je hierbij helpen?

Information architecture

Wireframing en Prototyping

Wireframing is het maken van de visuele vertaling van inhoud en structuur in het kader van een interface. Prototyping is het testen van specifieke interacties. Samen stellen ze ons in staat om de effectiviteit van een website te bestuderen en snelle, iteratieve beslissingen te nemen die de maximale bruikbaarheid van een volledig ontwikkelde website garanderen.

Kunnen we je hierbij helpen?

Wireframe

Content Management Systems (CMS)

Moderne bedrijven zijn dynamisch, net als de informatie die ze verspreiden. Wij zijn experts in het implementeren van contentmanagementsystemen zoals Craft, Joomla, Magento of Wordpress, die bedrijven volledige controle geven over hun content, en hen de flexibiliteit bieden om hun websites moeiteloos bij te werken.

Kunnen we je hierbij helpen?

Cms

Klanten

Vu
Klant Boskalis
ANWB
Hetbegintmettaal
ABN2

Klanten aan het woord

Lexdebruijn

We voelen ons supergoed geholpen. We zijn blij met het meedenken, de resultaten en het tempo waarmee de resultaten geboekt worden.

Lex de Bruijn
CEO bij Firaa

Ilse

Zij investeren in echt contact. Jij krijgt iets moois dat echt bij jou en je bedrijf past.

Ilse van Donkelaar
Ilse Verbindt

Sample

Een absolute aanrader! Uitermate professioneel en buitengewoon vriendelijk. Wij zijn heel blij met de samenwerking en het resultaat.

Vincent de Groot
Directeur bij ASIG