Video en animatie

  1. OMD
  2. Services
  3. Video en animatie

Video en animatie

We weten alles van animatie en video. Al dertig jaar maken we voor bedrijven van iedere omvang verrassende, verfrissende en verleidelijke video’s waarin design, animatie, live action en visuele effecten samenkomen.

Scriptontwikkeling

Of je nu helemaal opnieuw wilt beginnen of een bestaand script wilt bewerken, wij kunnen u helpen bij het toevoegen, aanpassen en verfijnen van de details van je verhaal en de manier waarop je het wilt vertellen.

Kunnen we je hierbij helpen?

Script

Storyboarding

Als een script de blauwdruk is voor een project, dan vormt het storyboard de basis en de framing. Een storyboard brengt de visuele volgorde van een animatie of live-action video in beeld en laat zien hoe je verhaal verteld wordt.

Kunnen we je hierbij helpen?

Storyboard

Motion Graphics en animatie

Geanimeerde personages, typografie en afbeeldingen helpen je het verhaal van je merk te vertellen. We zijn diep ingevoerd in de productie van alle soorten animaties. Van 2D tot 3D, traditionele frame-voor-frame-animatie, complexe visuele effecten tot speelse stop-motion-graphics. Alles om je merk effectief tot leven te brengen.

Kunnen we je hierbij helpen?

Animatie

Live-action productie

Live action is het filmen van real life acteurs en fysieke objecten op sets, locaties of greenscreen-podia. We bedenken, regisseren en produceren tot de verbeelding sprekende video's die zijn gemaakt op de grootste podia, op miniatuursets en alles daartussenin.

Kunnen we je hierbij helpen?

Liveaction

Post-productie

Het proces stopt niet als de opnamen zijn gemaakt. In de postproductie bewerken en corrigeren we beeldmateriaal, perfectioneren we de soundtrack en brengen we graphics en visuele effecten bij elkaar. Hier komt alles samen en ontstaat het eindproduct dat geschikt is voor schermen van alle formaten.

Kunnen we je hierbij helpen?

Video

Klanten

Vu
Klant Boskalis
ANWB
ABN2
Hetbegintmettaal

Klanten aan het woord

Remini20210604185045751

OMD heeft met ons een transformatieproces in gang gezet waar we, zo bleek, echt aan toe waren. De vertaalslag van essentie naar uiteindelijk een nieuw gezicht en gevoel, zijn met groot inlevingsvermogen en verbeeldingskracht uitgevoerd door OMD. De korte lijnen en betrokkenheid maken het voor ons tot een erg prettige samenwerking. Onwijs mooie dingen moeten soms gewoon op je pad komen.

Emiel Heinsbroek
Marketing Manager bij For The People

Cees van der voorden

OMD doorziet razendsnel de essentie van mijn complexe business en vertaalt dat naar een boodschap waar mijn organisatie indruk mee maakt

Cees van der Voorden
CEO bij Pincode Telenet InternationalJeroenmessemaekers

Wij hebben voor diverse projecten zeer plezierig en steeds succesvol samengewerkt met OMD Branding. Ze zijn to the point, altijd op tijd en met een hoge standaard voor kwaliteit. Fijn dat ze niet alleen oog hebben voor het kwalitatief goed afronden van hun eigen werkzaamheden, maar ook altijd voor de doelen die wij onszelf als klant stellen. Het eindprodukt is voor ons nooit een dóel op zich maar een míddel. Dat maakt de samenwerking met OMD Branding voor ons zeer waardevol.

Jeroen Messemaeckers van de Graaf
CEO bij Stadswaarde BV