Aanpak

  1. OMD
  2. Aanpak

De kern raken, met de juiste branding

Mooie dingen worden onwijs mooie dingen als ze beroeren, bezielen, aanzetten tot actie en bovenal de kern raken. Daarom hebben wij een methodiek ontwikkeld om snel tot die kern te komen.

Goede branding zorgt ervoor dat je begrepen, geloofd, geliket en gezien wordt. Zo groei je ongehinderd door naar de volgende fase.

Merkstrategie

We laten je op een verrassend leuke manier opnieuw naar je bedrijf, product of dienst kijken waardoor de essentie naar boven komt.

We komen snel tot de kern. We halen in één sessie naar boven wat ertoe doet en wat jullie drijft. Deze kernemoties vormen vervolgens het uitgangspunt om je verhaal helder, simpel en inspirerend te vertellen.

meer over merkstrategie

Aanpak 2

Creatie

Om je doelgroepen te raken en in beweging te zetten, ontwikkelen onze strategen en creatieven communicatieve concepten die beelden en woorden koppelen aan jouw identiteit en merk. Klaar om je verhaal verder te verpreiden!

Creatie2

Ontwerp

Met de essentie van jouw merk en de waarden die we ontdekt hebben, gaan onze ontwerpers en creatieven aan de slag. Zij geven vorm en taal aan jouw identiteit. Logo, huisstijl, beeldtaal, misschien zelfs een nieuwe naam vertellen jouw verhaal - onderscheidend, inspirerend, glashelder.

meer over branding

Creatie

Marketing

En dan gaan we de wereld in! We vertalen jouw verhaal door naar content en middelen (website, brochures, social media, video, etc.) die je verder helpen in iedere fase van de klantreis. Zo maken we contact met jullie doelgroepen en bedenken we slimme strategieën om de relatie met jullie klanten te versterken.

Homepage

Scherpe blik en nieuwe energie

We werken voor iedereen die effectief wil communiceren en ondernemers die hun bedrijf naar een volgend niveau willen brengen. Wij merken dat juist doorgroeiers veel baat hebben bij onze aanpak. Het geeft hen weer een scherpe blik en nieuwe energie!