BuurtBoost

Een innovatieve wijkverbeteraar


BuurtBoost is een buurtontwikkelaar die kansarme wijken in een snel tempo transformeert tot leefbare, betaalbare en duurzame communities. Door zich op te stellen als complete gebiedspartner is BuurtBoost tijdens het hele ontwikkeltraject de verbindende factor tussen bewoners, corporaties, gemeenten en lokale partners. Bewoners worden uitgenodigd actief bij te dragen, zodat de probleemwijk verandert in een leefbare 'multi-wijk' waar woongeluk voorop staat.

Opdrachtgever
VORM
Branche
Gebiedsontwikkeling
Diensten
Marktonderzoek, merkstrategie, naam, merkconcept, visuele identiteit, brandbook, ontwikkeling middelen.
BB visitekaartje
Laptop
Brochure breed
BB brandbook cover
BB Brandbook binnenwerk

Wat BuurtBoost doet en waarom hebben we in woord en beeld vertaald naar een identiteit waaruit het verbindende karakter spreekt. De complexe dienstverlening hebben we begrijpelijk gemaakt door de verschillende diensten en producten te presenteren als 'boosters', met andere woorden: middelen om de wijkontwikkeling een turbo-effect te geven. 

Insta
BB tas 2
BB Leaflet
Mariette gigapixel standard scale 6 00x

'De kracht van Onwijs Mooie Dingen ligt in hun vermogen om complexe ideeën te vertalen naar visuele concepten. Ze zijn sterk in de vertaling van woord naar beeld en hun team is buitengewoon capabel en prettig om mee te werken.'

Mariette Broesterhuizen, Strategisch manager Buurtboost